打印 上一主題 下一主題
收起左側

夏目友人帳討論區

套片 好好睇阿..睇起來覺得好平靜..冇之前d動漫甘吵...套片 靜靜dei都ok既~
回復 支持 反對

平靜得像些帖一樣...
幾乎沒有人來= =
回復 支持 反對

平靜對我黎講吸引  但係對有d人黎講係好悶~_~
回復 支持 反對

最近個幾集冇咩點講友人帳比較冇咁好睇~_~
回復 支持 反對

估唔到第2季又係13集完 ~_~
回復 支持 反對

多了某套信風~也很感人~
回復 支持 反對

嗚~!其實我想說看完這部後我感受到~!寂寞每個人都有,孤寂是很容易,尤其是宅男宅女~!有時人們,總是坐在電腦前面的-v-!~!無法容入社會~!感覺很孤單- -~!水川老師謝謝(打從心底說出來~!我知道了努力去相信别人~!總有一天~!在自己最寂寞的時候~!朋友對我說聲:努力,等~~!能感覺到他們很擔心 路始終要由自己去走~!看友人帳的朋友- -~!加油~!隨燃現在朋友很難交淡- -~總會猜想他們喜歡不喜歡~!怕被討厭而不想前進- -~! ,但我總認為某些人說,那套那套好看,那套那套不好看,這只是他有沒有用心去看,細心去欣賞!現在只能慢慢等待此帖的沉沒(逃,(/´。`\).....

有時候第1次看時跟第2次看的感覺是完全不一樣的,但如果每次也能細心去看,和尊重去看,就不會出現那麼多bad animation(謝
打出來也沒關係...跟本沒人來看這廢帖..
回復 支持 反對

我都黎個最後一帖

第1季好似係1集1個妖怪既回憶冇連續,第2季比較多連續,我比較喜歡1季。

須然佢冇激烈既戰鬥埸面,好似成套都係平平淡淡,可能因為佢夠平淡先令我更加吸引到我。

貓貓老師成日叫夏目唔好信d妖怪,但係夏日始終冇理佢,因為夏目覺得妖怪唔一定係衰,人同妖怪係可以

互相信任,但係現實世界人同人有幾多真係可以互相信任?

劇情已經忘記左七七八八,有時間我一定會再重睇番。

期待第三季既出現
回復 支持 反對