收起左側

[官方情報] 《彩虹島》意見發表區,有意見的歡迎進來喔!- [官方認可]

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

快d出新職業(機械師) 啦     好想試下玩啊
乂綱乂 發表於 16-4-2009 23:10

呢個要求係港版都真係幾難
冇1年我諗都唔出
回復 支持 反對

有意見呀!!和記上網公司對你地gameone既sever連線上有少少問題
一到夜晚就開lag=.=同埋禁左制幾秒先郁..
我係我個家族度已經問過好多族員..佢地都係咁講話到夜晚即lag
希望官方係sever方面搞搞佢...唔該曬
回復 支持 反對

1.-_-;掉少d拼圖;多到我唔知點好;賣又係唔賣唔又係
2.增加其他裝備/物品的掉寶率.
3.更新較多時裝等
4.(Ps.因為番左大陸6日冇玩) 一開始會送新手箱既
                                                        好似1.6.15.30lv箱;我6同15lv兩次都開到+50%12小時經驗
                                                              但一開就計時;通常個陣時都好夜.搞到我唔玩又覺得汁輸.
                                                    玩又晒我時間訓教第日冇精神!. 所以希望開左箱個隻介開封左先計時
不過講完都唔知受唔受理.
回復 支持 反對

希望盡快開啟拼圖商店
回復 支持 反對

希望開放拼圖NPC
重新開放 蛋蛋任務?
商城唔好賣蛋做PET啦,轉賣貓&ETC
回復 支持 反對

開公會果時...改了圖....但可以唔可以在改圖"~~因為果時唔知要『公會彩繪』果樣野先可以做其他圖"~!!
按左取消申請公會..佢又幫我開左...唉....以家想改圖...可唔可以改嫁"!!
回復 支持 反對

更新不夠快.......都是一些地圖~
副本也只開一個= =
想說....玩幾日就悶悶地.....
多開些地圖和副本吧....
更新要快才能吸引玩家呀....
不會想等玩家只剩下小貓3~4只才更吧= =
回復 支持 反對

喲表情書學習機會高D
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!
回復 支持 反對

要有好的寵物買(e.g.狗狗, 水精),玩寵物係e個game的賣點,但係無寵物買=.='''
如果唔出永久寵物呢,要出寵物時間延長的物品.
同出d好玩的地方(e.g.肚子)
回復 支持 反對