收起左側

《樂古Nakuzx彩虹冒險》『眾生懷彩の影圖回憶活動』

樂古帳號:大佬康
台彩角色:瀟§灑

哈 相我冇咩點影~"~ 但記憶全部係我腦海當中  仲有我心愛既公會 肥雞晶宮>.<   會長 小肥雞              t^t

最喜歡玩車輪戰既我
記得成日用套133土裝配火男去中頻打666頂裝 打得非常吃力
當ko666頂裝時  個種興奮 難以形容
真係落中頻 仲多過係高頻
唔知有冇人見過我呢=,="
回復 支持 反對

大佬康我識你 不過係巨商-
回復 支持 反對

樂古帳號:迷失的靈魂
台彩角色:茫*魂影
我的心聲:看到此Post才進來看看 , 看到那麼多玩家的影圖和心聲 , 情不自禁地回帖支持一下
               彩虹是不少玩家玩的第一隻Online Game , 我亦不例外 , 彩虹結束營業 玩家們也感到捨不得
               但已成事實 , 只能在此回文支持 , 望彩虹有重生的一天
影圖回憶:沒有影圖 ,,
回復 支持 反對

死肥雞- -曾做過我手下xddd (me is泡泡豬)
回復 支持 反對

見到人地彩虹d相片- -

愈黎愈想玩台彩呀-,-

唔想玩韓彩 因為lag 囧
回復 支持 反對

樂古帳號:vcfdre2001   
台彩角色:黃咖哩劍士
我的心聲:剛才開一下文件匣打算刪除一下無用的東西...
               誰料發現這張珍貴的圖片..剛好又看到了這活動
               便上來跟大家分享一下..我唯一的一張彩虹圖片.   
影圖回憶: sp68_2.JPG

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
Fantasma + 40 精品文章

查看全部評分

回復 支持 反對

你就好 仲有影圖剩-,-

小的圖都沒有一張

還有 「禁13」 是啥意思

第13隻人物嗎
回復 支持 反對

樂古帳號:gary0814
台彩角色:「阿虛〞
我的心聲:有次上黎問價, 最後被不停問要不要賣裝
影圖回憶:果時就係用呢2張問 另附雜圖

評分

Fantasma + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

樂古帳號:FUUU(岩岩開)
台彩角色:xbabyx/xbabyx001/xbabyx002/xbabyx003/xbabyx004
我的心聲:超掛住>3< 果時候係甘賣裝a_a  d AC  一個拎黎存卡  一D拎黎存裝  一D拎黎打架  
XBABYX係打架AC 其他都係存裝   好彩係汁粒前半年賣晒 得番幾件裝  
好想搵人開/開番 就算重新黎過都無所謂!!!!!
影圖回憶: 全部珍藏黎咖/3\  擺左幾年!!  貼住幾張先 其他洗機無晒/3\   

評分

Fantasma + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

樓上貼左好多好野呢-,-

未睇已回帖支持你-,-

衣家去睇番先
回復 支持 反對