查看: 1752|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 3號同4號

我想知版主你點處理3號同4號個2個人
一個人拎2個ac 我本人覺得好狗
ccb ac已經唔係多 得50個
佢仲要一人拎2個
呢d人最好一個ac都唔好俾[[onion_52]]
回復

1# snowfish2006

**果邊冇念過開到..主要細路想玩...1個ACC 他會悶死

我上的時間太多
回復 支持 反對

我想知版主你點處理3號同4號個2個人
一個人拎2個ac 我本人覺得好狗
ccb ac已經唔係多 得50個
佢仲要一人拎2個
呢d人最好一個ac都唔好俾[[onion_52]]
snowfish2006 發表於 28-11-2009 09:16

我會跟對壇版主..相議

官方也會聽我們雙方意見^^

放心..一定會有最合適的解決方法
回復 支持 反對

其實解決既方法應該都係取消一邊既ac嫁la~
不過我係個邊見到都有d人誤會左係度鬧.....
------------------------------------------------------------
另外~~我覺得佢地都5算係有做錯姐~
佢又5知係一定拎得哂2邊既ac嫁ma
佢都係想多d機會拎到ac姐(雖然佢後來話比細佬既感覺好似係找借口)
我覺得做法就無咩問題~~
回復 支持 反對

每邊取消一個算了...
回復 支持 反對

本身條款沒寫明不能一人拿2個,我本來打算幫朋友拿一個(佢無樂古同2kf帳號),名單出咗先講話唔可以比人[[onion_66]]我可以主動放棄樂古內測資格
回復 支持 反對

本身條款沒寫明不能一人拿2個,我本來打算幫朋友拿一個(佢無樂古同2kf帳號),名單出咗先講話唔可以比人[[onion_66]]我可以主動放棄樂古內測資格
hoho4877 發表於 29-11-2009 19:18

你同另一個都係話諗住幫人拎...但我5覺得呢個可以係一個借口lo
你話你想多一個機會拎到個ac~我覺得咁仲有d可信性
除非你同我講~[我只要一申請就"一定"有ac嫁la~~所以我想申2個~比一個人]
如果5係...你個句拎多個比fd就一定5係事實
回復 支持 反對

你同另一個都係話諗住幫人拎...但我5覺得呢個可以係一個借口lo
你話你想多一個機會拎到個ac~我覺得咁仲有d可信性
除非你同我講~[我只要一申請就"一定"有ac嫁la~~所以我想申2個~比一個人]
如果5係...你個句拎多個比f ...
kenkenmy 發表於 29-11-2009 20:03

哦,唔信算,信不信由你,我的確係幫人報
一開始條款無寫唔比一個人拿2個號,就係咁多
回復 支持 反對

唔信咪算 +1   你又唔識我  我又唔識你  信不信由你
回復 支持 反對

我信5信根本5重要~因為我影響5到d咩
我只係作一個分析然後分享出呢
事實係點你自己最清楚~
另外有時d野5一定要講到明~
回復 支持 反對