打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《超時空戰記》封測帳號搶先放!!

《超時空戰記》封測帳號搶先放!!

日系機器人對戰射擊遊戲《超時空戰記》較早前舉辦的兩大論壇精英鬥砌活動昨日已經公佈勝出論壇,封測宇宙大戰之日亦逐漸迫近,國戰級100人的機械人對戰系統將會開放讓大家暢快體驗,而貴為鬥砌活動的勝出論壇,將可以擁有《超時空戰記》率先發放封測帳號的權利!。
封測帳號搶先放
經過連番激戰的勝出的一方為2KF論壇,能夠獲得派發《超時空戰記》封測帳號的優先權。《超時空戰記》具有強烈特色的宇宙世界,講述三個不同理念的殖民星球之間的資源爭奪戰。玩家除可按自己個性去選擇加入其中一個陣營外,更可打造屬於自己的機械人。

《超時空戰記》首創美少女機體【機娘】深受日本玩家歡迎。除角色造型可愛吸引外,每機體更有一連串的故事及具不同性格,加上遊戲邀請一眾日本動畫著名配音員進行角色錄音,哄動一時,為機械人格鬥揭開新一頁。想要領取《超時空戰記》封測帳號,暢快體驗日系宇宙級機械人國戰系統,便要密切留音《超時空戰記》最新消息。

加入《超時空戰記》的Facebook擁躉專頁︰
http://www.facebook.com./CosmicBreak/
《超時空戰記》形象官網︰
http://www.cosmicb.com.hk/
回復

雖然樂古冇得拎
但我一早係facebook拎左+v+
其他人唔好插我
回復 支持 反對

雖然樂古冇得拎
但我一早係facebook拎左+v+
其他人唔好插我
jimmy12220 發表於 10-12-2009 22:32

今日拎唔到既,去facebook都仲有機會架xd
回復 支持 反對

公測玩算啦=v="
回復 支持 反對

我拎唔到...等公測算啦..
回復 支持 反對

幾時CB- -??
回復 支持 反對

我有啦^__^好野 幾時有得DONW
回復 支持 反對

我係官網 拎到wo... 登入左 之後佢就比左個ac
回復 支持 反對