收起左側

[官方情報] 《夢幻古龍》官方意見收集帖

最想就係可以多d服飾可以著,,
唔好整係商成個d要用點買....
應該唔使用點..都可以得到一d外觀睇得到的服飾
例如可以打下怪..打下d大佬..解下任..就可以得到既=]哈
回復 支持 反對

建議可以從大地圖中點選目的地並自動移動至該地圖
建議增加自動戰鬥回合由25為50, 有時候去洗澡也得赤著身子衝出來看~ 就是迫別人坐在電腦前面吧...
回復 支持 反對

搞撚掂個撚樣ser先改版啦
甘lag  改黎把撚咩
回復 支持 反對

改良外觀既能力
整d+多d能力既外觀
回復 支持 反對

強烈要求修改幫頻發言後需5秒後再能發言
每次傾傾下計都要成日要等5秒..超麻煩

掛商開店系統
e家就算係擺攤區都有好多位擺唔到
同埋有時成個店名會比第2個店名遮住..想禁自己店名收店又唔得
又食左離線卡..成日都咁晒左一張離線卡
回復 支持 反對

希望商城增加一樣商品 >>>>>  轉職卡  : 可以重新選擇職業和門派,,學了技能的經驗和錢全部退回,,,人物已+點數也退
回復 支持 反對

我只希望官方可以對外掛玩家作出強硬態度
每次走出南郊就看見一堆機械人令人覺得好嘔心
回復 支持 反對

請把十步一殺和誘敵鈐放商城
回復 支持 反對

大陸的外掛很有可能巳被帶到港版了.Gameone攪吓佢啦!聽講大陸版的没落都係同外掛有關!
回復 支持 反對

a)降低寶寶類同伴可使用等級至新手適用等級
    (e.g. 11~20級怪物寶寶同伴 人物2級可用,21~30級怪物寶寶同伴 人物3級可用,etc.)
b)開放拍賣所系統
c)開放銀票、銀兩兌換系統(e.g.比率約為100:1)
d)擴大技能可學習級別 (e.g.技能等級>=人物等級+30)
e)開放自動回血/回mp技能(e.g.1分鐘回x血,視符技能等級而定)
f)增加 可回復體力之物品(e.g.商城物品)
g)禁止雙開
h)增加寶石/鐵石類 銷售處(e.g. 寶石商人npc)/獲取途徑(打怪隨機掉落)
i)減低上品、極品級別寶寶類怪物出現機率
回復 支持 反對