打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 小野+流星合寫☆★惡靈流星傳2014重制★☆第7話趕稿中

名字:小珊 (女)
歲數:13
主槍:M4
副槍:左輪
小刀:小刀
興趣:跟人開玩笑
能力: 極強的跳躍
加入的反恐小隊組別 :第2組
跟主角的關係:同學 +隊友
簡介: 人稱「小丸子」!可愛臉孔的女孩 雖然個子小.但有極強的跳躍力
回復 支持 反對

自創人物 暫時收生:
名字:撫子 (女)
歲數:13
主槍:戰術手槍
副槍: (未有)
興趣:讀書.
能力:清晰的頭腦 和觀察力 冷靜分析問題
加入的反恐小隊組別 : 第2組
跟主角的關係:同學+女朋友
簡介: 學校的優才生, ...
keroro417 發表於 1-2-2010 20:38

有我的Soldier啊!
回復 支持 反對

停招人wow~~
樓主今曰有冇??
回復 支持 反對

名字:樂樂(男)
歲數:15
主槍:未有
副槍:未有
興趣:跟人打架
能力:
加入的反恐小隊組別 :第2組
跟主角的關係:隊友
簡介:

(未諗到><)
回復 支持 反對

睇多幾次,發覺有點與事實不合常理
1.佢殺人點解唔會俾人拉既~~
2.地點為學校好奇怪,學校乃光明的地方,為何會在小食部的地下暗中建設一個研究室呢?
3.點解研究室既人會有槍?就算係美國俾人持槍,但都唔會拎槍返學校掛
只是私人意見,不聽也可
回復 支持 反對

2.地點為學校好奇怪,學校乃光明的地方,為何會在小食部的地下暗中建設一個研究室呢?
3.點解研究室既人會有槍?就算係美國俾人持槍,但都唔會拎槍返學校掛
...
玩完啦 發表於 1-2-2010 21:54

最冇可能既地方就最係有可能既地方~~~~~~廢話
回復 支持 反對

有我的Soldier啊!
Spy-pro 發表於 1-2-2010 21:27

恭喜!
恭喜!  

下一集會係今個禮拜出.最遲下星期二出
........................................................

1答.比你知道左tim...之後下一集會講番 . (提示:特種警察會有d........臥底!)
2答: 研究室係學校 沒錯!好奇怪 (提示:因為特種警察所佈下的一個..跟住.(自己估))
3答: 研究室既人其實係恐怖分子.下一集主角會知
回復 支持 反對

...

你也可以說特種部隊是不會使用沙鷹,因為後座力太高了。
回復 支持 反對

...

事實不合常理.係真既

不合常理的話才會出現一個個謎!

一直睇落去會發現..(只好說:不要盡信他人.你所擁有的卻在別人的手上!) (聰明的讀者.會知道含意嗎?)

不明白的話待這小說後半段後 你便會明白!
回復 支持 反對

39# keroro417

我估我get到意思!
回復 支持 反對