查看: 2324|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

申請解禁 [英俊既dhFantasmaTaiWong快入]

關閉 [複製鏈接]

代理人:乂洋蔥頭乂

申請會員名稱:妹兒(UID: 603904)

所犯的事:灌水 違反巨商交易版規下使用變色卡

悔改敘述:我灌水系我唔岩 我都系想賺積分提高閱讀權限...已有歉意

若能解禁,     希望版主盡快解除禁言
會如何利用有關帳號:我會節制行為 並為樂古凝聚更好討論氣氛 ^_^

其他意見:我冇留意巨商交易版規話唔可以用變色卡- -'Sorry
回復

反對解禁該會員。
版主一直有提升禁止使用變色卡的提示線,你是真的沒有看到還是明知故犯?
---------------------------------
其次的是,你說道「我會節制行為 並為樂古凝聚更好討論氣氛 ^_^」
但我不認同你會做到,原因? 
相當簡單,我在搜索你的帖子時,發現你呃post問題相當嚴重 。
( 呃post高達5頁 )
回復 支持 反對

反對解禁該會員。
版主一直有提升禁止使用變身卡的提示線,你是真的沒有看到還是明知故犯?
---------------------------------
其次的是,你說道「我會節制行為 並為樂古凝聚更好討論氣氛 ^_^」
但我不認同你會做到,原因? 
相當簡單,我在搜索你的帖子時,發現你呃post問題相當嚴重 。
( 呃post高達5頁 )
初出茅廬 發表於 20-2-2010 12:17

用左變身卡唔洗三分鐘已經比版主解左變身卡 之後我唔知點解SEND信比佢
其後先見到唔知邊個版主提升番條提示線
佢都冇回我短信息 過多幾個鐘我想開帖問野 開唔到帖先知比人禁左言
我一入巨商交易版都見唔到提示線 比人咁就禁左我都好無奈
補充:系我被禁言個提示線才被頂置
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
本主題由 suchasu 於 昨天 23:04 置頂

另外我知我呃post唔岩
我話「我會節制行為 並為樂古凝聚更好討論氣氛 ^_^」
我都未解禁你又知我做唔到 ?
我再咁樣呃既話 版主禁個制都ban到我
回復 支持 反對

你話你用變色卡係因為睇唔到所以用左。
呢一點可以比你講得通   →   可以原諒 並且 接受其解釋。
-----------------------
但係點解你明知唔可以有呃post既行為都去犯?
而且仲要高達5頁,幾乎佈滿所有遊戲既主版上。

另外,每人只限擁有一個樂古帳號。  
乂洋蔥頭乂 及 妹兒  屬同一IP。

以下隱藏內容毋須理會,只供管理員參考。

遊客,本帖隱藏的內容需要積分高於 999999999 才可瀏覽,您當前積分為 0
回復 支持 反對

你話你用變色卡係因為睇唔到所以用左。
呢一點可以比你講得通   →   可以原諒 並且 接受其解釋。
而且仲要高達5頁,幾乎佈滿所有遊戲既主版上。

另外,每人只限擁有一個樂古帳號。  
乂洋蔥頭乂 及 妹兒  屬同一IP。

以下隱藏內容毋須理會,只供管理員參考。
初出茅廬 發表於 20-2-2010 16:27

我冇樂古fd幫我申請
除左(UID: 603904)
你可以刪晒所有我既帳號
回復 支持 反對

唔係要人幫你申請,係要人幫你代理
你係你團度是但搵個人幫你代理都得。

你仲未答呢個問題 :
而且仲要高達5頁,幾乎佈滿所有遊戲既主版上
回復 支持 反對

唔係要人幫你申請,係要人幫你代理
你係你團度是但搵個人幫你代理都得。

你仲未答呢個問題 :
而且仲要高達5頁,幾乎佈滿所有遊戲既主版上
初出茅廬 發表於 20-2-2010 18:41

冇樂古FD幫代理
我灌水系我唔岩 我都系想賺積分提高閱讀權限...已有歉意
回復 支持 反對

你呃帖近5頁,短短一句就能解釋及代表你悔意? ==
回復 支持 反對

保證不會重犯
其實我到而家都唔知我因為用變色卡定呃帖所以畀人禁言
回復 支持 反對

因為都唔係我ban你 我都唔太清楚。
但照推斷既話應該係呃帖

-------------------
你可以提出假如你再重犯的處罰嗎?
請認真思考再作回答。敷衍的說話不要
回復 支持 反對