查看: 91439|回復: 121
收起左側

[角色扮演] GTA SA 新玩法 (知道咪罵我)(GFPTS角色扮演伺服器)(2月6號更新)

GTA SA 爆左機 好悶??? 不如試下同人連線玩啊

伺服器名稱:教父PTS伺服器(開放中)

開24HR!!!!!

伺服器論壇:http://www.gfpts.com/

伺服器IP:ptsmp2.co.cc:7777

請各位玩家不要使用外掛,不然會被封鎖喔。

冇GTA SA??? 回覆睇載點啦

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

唔識用就睇2樓

翻版都連到GA

要裝個新SAMP 請重新下載SAMP (唔係GTA SA 係SAMP要重新下載)

強烈推介安裝我依個 唔好裝破解版 好易出現GTA SA 發生錯誤 入到GAME 就打/o 我係新手!就有人幫你

我怕被人話我POST 其他論壇貼 但係以個係教學帖 自己睇下 http://www.gfpts.com/bbs/viewthread.php?tid=4650&extra=&page=1

內置顯示卡都玩到 我用intel GM950 都玩到 只要係設定 解像度 SET ????x????x16 就OK ?係你自己解像度

免責聲明:
請支持正版!本檔案的提供純為空間速度測試用途!!!!請於下載完後24小時以內將檔案刪除!!!

4樓有安裝方法
回復

SA:MP使用教學

入左去後 打/register [你的密碼]
       之後打/login [你的密碼]

註冊教學

例如你輸入/register 12345 咁之後就打/login 12345
每次入SER都要打/login 12345
回復 支持 反對

死圖-.-同埋番板連到?
回復 支持 反對

下載完 用DAEMON Tools

回復 支持 反對

安裝完後 打開 Grand.Theft.Auto.San.Andreas.Foreign.Languages.Fix-HOODLUM
把gta_sa放到你安裝的地方 覆蓋原本的 就可以玩啦
回復 支持 反對

玩緊,不過我玩tygf同魔術方塊......
回復 支持 反對

我想問以個係唔係gta sa既連線版....
回復 支持 反對

裝完GTA 再裝 SA:MP去個file到 再開SAMP就ok
回復 支持 反對

咩帳號密碼??可唔可以比個網我申請?
回復 支持 反對

我有玩過 唔洗上網申請GA 係NAME到打名 之後入1 D SERVER 佢要你申請 係左上 有指示
回復 支持 反對