打印 上一主題 下一主題
收起左側

[MOD Pack] - Age Of Fantasy (新增與征服者入侵和騎士時代共存)

我想問反主有2個講mod的dowlond~甘要dowlond邊個~定2個貼係唔通的mod?
回復 支持 反對

+上反主點解你個邊個貼甘多?
回復 支持 反對

的確真係好令既 整嗰個人一定整左好耐@@"
回復 支持 反對

新增共存版,以及重要說明

資料夾說明:

以前我們放劇情都放在「Scenario」內, 但是為方便玩家,
屬於 Age of fantasy 的劇情請放於「ScenaAOF」中,
從此, 使用 Age of fantasy 開啟遊戲時只會讀取「ScenaAOF」中的劇情, 而不會讀取「Scenario」的劇情,
同時這不會影響多人連線遊戲。
回復 支持 反對

独立版是好东东~
我转去翔鹰了
回復 支持 反對

安裝測試結果:無法安裝!

原因不太清楚,也許是我這邊的電腦OS版本較舊(我還是喜歡用XP)

麻煩NG有空整個免安裝包出來。
回復 支持 反對

回復 76# 羽羽

需要 Microsoft .NET Framework 4 才能夠安裝啊.
如果你是 Windows XP Service Pack 3 也可以安裝 Microsoft .NET Framework 4

http://www.microsoft.com/downloa ... 1-b0e5-b386f32c0992

不過我也抽出檔案吧.

Age Of Fantasy.part1.rar

15.62 MB, 下載次數: 56

Age Of Fantasy.part2.rar

15.62 MB, 下載次數: 55

Age Of Fantasy.part3.rar

14.73 MB, 下載次數: 52

回復 支持 反對

(新增與征服者入侵和騎士時代共存)

如果要裝AOF,駛唔駛DEL左AOC先?

同埋DOWN PART1至4,裝埋,連線都可以連番只有AOC的人?
回復 支持 反對

回復 78# 淮山

唔駛刪除 AOC, 反而要裝落 AOC 個 folder 到。

另一個問題, 視乎你選擇邊隻遊戲, 例如你簡左 Age of fantasy 去開遊戲, 當然唔可以連 1.0 啦,
如果你係用 1.0 去開遊戲, 就可以去連 1.0
回復 支持 反對

我想問如果用mod可唔可以將鷹變做可以飛既攻擊單位@@?
回復 支持 反對