查看: 14425|回復: 6
收起左側

[版務公告] ---------[版規修訂/更新及對版規的意見收集帖]--------

-updata- For 1月16日2012年

版規微調
原5,13 與 版規2合成1條

-----------------------------------------------------------------------
如各位會員對版規有問題或意見
歡迎在此提出
回復

5隻字咁爽><?
回復 支持 反對

呢到好少人流=_= 2kf仲多過呢到=3="
版主幾時做下d宣傳咁@@?
GC d game放到咁低=.="
回復 支持 反對

呢到好少人流=_= 2kf仲多過呢到=3="
版主幾時做下d宣傳咁@@?
GC d game放到咁低=.=" ...
vin712 發表於 6-6-2011 01:46

做幾多宣傳都無用.......
1. 那邊除了有遊戲gm註守論壇 ,還有天空同海洋主要勢力人員扎根
2. 版主的管版手法不同 ,那邊自由度太大

第一點正是宣傳什麼都追不上的 , 新手果部份人流亦因此被壟斷
第二點係不能讓步
回復 支持 反對

做幾多宣傳都無用.......
1. 那邊除了有遊戲gm註守論壇 ,還有天空同海洋主要勢力人員扎根
2. 版主的管版 ...
sai6606 發表於 7-6-2011 00:39

呢個版一個月都唔知有冇100個帖...
2KF果到係官方論壇,而且可能果邊D人都唔知樂古有夢歷版既存在
回復 支持 反對

呢個版一個月都唔知有冇100個帖...
2KF果到係官方論壇,而且可能果邊D人都唔知樂古有夢歷版既存在 ...
starlikos 發表於 5-10-2011 11:14

現在來說一個月有10個回覆已經好好.........

先不談2kf果邊有無人知nakuz有nos版
一般人係根本唔知有nakuz這個論壇存在
至少天空ser係咁
不過2kf果邊總會有人知這邊的存在
畢竟有些人係我逼走的  (這邊禁止唱人 那邊玩埋起底都無問題w
以及最初待在這邊  後來過檔去2kf
回復 支持 反對

現在來說一個月有10個回覆已經好好.........

先不談2kf果邊有無人知nakuz有nos版
一般人係根本唔知有nak ...
sai6606 發表於 7-10-2011 13:27

2千分D版主個個都沉迷系權力之中
少少野可以一下重扣我500分囉
果D版主個個都有D問題
回復 支持 反對