收起左側

來!看清日本的真面目吧!

關閉 [複製鏈接]

以前,係咁架啦,接受現實,面對未來

忘記過去吧

好啦! 讓我來細數你既罪惡啦!
回復 支持 反對

有很多人在網上不同的論壇上打"不要在google搜索楊怡" 你們可知道楊怡的意思是什麼嗎? 於一九四五年,一位中國藉中女楊怡,乘坐一艘灰色小船由中國內地漂遊到香港,一位神秘男人殺死了她,而且在背脊割了"楊怡"幾個字。一星期後,這消息傳到 tvb.com。現在,你已看完這篇訊息,她會在一星期後飄到家中奪取你最重要的家人性命。現在你已看完這篇訊息, 她會在一星期後飄到你家中奪取你最重要的家人性命。解咒方法只有完成以下指示:將此訊息貼在其他三個留言版的回應內。 ? 很多人為了解咒也服從信息 貼這文章到其他三個留言板上的回應內 據一名香港女大學生看完這篇訊息後,以為只是一般的連鎖信,沒有理會,第二天便被倒塌的百歲樹王壓死了。 這絕對不是無聊的信息,這是千真萬確的事
回復 支持 反對

日本仔咁變態既~~
回復 支持 反對

日本仔變態
回復 支持 反對

死日本仔,日本地震果時又唔見我地中國人落井下石,中國打輸左佢地就拎我地D中國人去做人體實驗
回復 支持 反對

死日本仔,日本地震果時又唔見我地中國人落井下石,中國打輸左佢地就拎我地D中國人去做人體實驗 ...
shamchoi 發表於 7-6-2011 13:44

你係唔係次序有d問題?講到佢地好似恩將仇報咁=.="
日本侵華係n年前既時,當時有份既日本人基本上已經死晒

而日本地震係最近既事,就算係,都係中國以德報怨,
點可以拉埋黎講

唔通幾十年前日本侵華既時候,d日本人會知道幾十年後佢地會有個大地震咩?
=====
對呢d單方面既野有d保留,呢篇野好似係為左激起民憤而寫既
冇真實既文獻、冇圖片,實在好難令人相信。
(果個年代已經有相機,同時亦都有好多相片留傳落黎,比較令我相信既係慰安婦呢一樣)
單單係第三個,已經令人對事件既真實性有質疑
好明顯,手已經因為極低溫而凍僵左,大家冬天果陣可能都試過,隻手會凍到變得遲鈍
而受害者對手感受到既係比香港冬天更凍既氣溫
其實身體受到咁低既氣溫,已經係會凍到壞死,就算唔係都已經嚴重僵硬、冇晒知覺
係呢d情況下,就算手指斬斷左其實都唔會有感覺,又點會痛到慘叫呢
同理,第一個女人都係,手已經壞死又點解會痛能慘叫架
回復 支持 反對

回復 16# 烈女

難道日本以前冇地震嗎?就算真係無,咁美國當時將原子彈打落日本,我地中國都無落井下石啦......

但我真認同你第二部分所講ge野--真係好假 -.-(人之初,性本善,幾冇人性都好,都有限度la)

\    /
     .    .
       /\
回復 支持 反對

變態
回復 支持 反對

好想殺死D日本人
回復 支持 反對

日本人有咩唔玩得
回復 支持 反對