打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 只求沉POST(再嘈落去無好處)

關閉 [複製鏈接]

你老母教你講粗口講到甘撚勁=]
小弟佩服萬分  定係你無老母教 你自學呀=]小學雞 講野無撚POINT 讓撚曬你 比你落台唔撚落
E+比我係到吊=] 笑
回復 支持 反對

你米撚以為得你識惡=]
好多人有眼睇你D所作所為
唔好以為自己講野有POINT 點知句句都你老母=]
笑曬囉  粗口唔係淨係你識 你E+真係0N9當有趣
講人老母講到上曬隱?? 點知原來你缺乏母愛 搞到成日問候人老母
我E+答你 我老母好好  唔知你果個係米無能到教唔到你野??
回復 支持 反對

小弟佩服萬分  定係你無老母教 你自學呀=]小學雞 講野無撚POINT 讓撚曬你 比 ...
神米 發表於 9-12-2010 07:08 PM

e d野洗老母教嫁咩?  定係你老母會教你講粗口呀?
有POINT 你都唔撚明嫁啦!
咩撚野都要老母教  死港童

好多人有眼睇你D所作所為<----成句比番你
回復 支持 反對

睇你除左 問候人老母咩都唔Q識
撚樣 無岩我  (最岩你=])
點呀撚樣 我E+吊7你呀 吹毛呀
叫FD來圍吊我呀 含家產
翻去含J喇  個腦發展唔好就睇睇E生喇 撚樣=]
回復 支持 反對

小弟佩服萬分  定係你無老母教 你自學呀=]
神米 發表於 9-12-2010 19:08

我老母就係教我對d白撚痴痴既人講粗口最適合
ya 就係好似你依一種 柒到無朋友
我都明你老母對撚住你都想扔尻你落街 點會教你野
去搵你老豆教囉 望到你 佢實好樂意用粗口鬧尻你 學到唔少架
哎 係喎 你老味生舊咁既廢柴出黎 老豆走都走唔切
睇你條廢柴都係食屎大 食到個腦傻系系

**想睇道理既人自己去28、29頁度睇 全方位解讀此人此post有咩問題
   由(p.35)開始 將不會再出現常人既道理 因樓主既白痴並不適合以道理溝通
回復 支持 反對

e d野洗老母教嫁咩?  定係你老母會教你講粗口呀?
有POINT 你都唔撚明嫁啦!
咩撚野都要老母教  死港童 ...
kenchanqaz 發表於 9-12-2010 19:16

又係你條智障=]
最撚煩就係你 成撚係推起個POST
E+仲係到嘈撚冤巴閉
好撚多人睇住你地班膠FD   以為人多大撚曬
港童米你囉=]  港童都唔撚知點解
我埋你都仲撚得呀
港童姐係即自理能力低、情緒智商低及抗逆力低
唔撚識用就米撚囉出來喇 KAI西
回復 支持 反對

我老母就係教我對d白撚痴痴既人講粗口最適合
ya 就係好似你依一種 柒到無朋友
我都明你老母對撚住你都想 ...
gamee 發表於 9-12-2010 19:19

唔怪得你甘撚勁喇D粗口,原來你老母日日逼9你聽粗口=]
你真係高度創意 低級智商 甘都比你捻撚到 比10個珍=]

同埋呀 你有朋友衰過無朋友 你班FD淨係識([size=12px笑
回復 支持 反對

又係你條智障=]
E+仲係到嘈撚冤巴閉
好撚多人睇住你地班膠FD   以 ...
神米 發表於 9-12-2010 07:21 PM

你知唔知咩叫推po呀
係停左幾日無啦啦出句聲呀
e+先過左幾分鐘就叫推po
你冇撚野呀!?

你咪自理能力低咪你囉  粗口都要老母教
抗逆力低  咪又係你囉 比人串2句 就係敢回po
情緒智商低 咪都係你囉  小小野就開po

我唔撚識用 就解唔到比你聽啦
回復 支持 反對

你知唔知咩叫推po呀
係停左幾日無啦啦出句聲呀
e+先過左幾分鐘就叫推po
你冇撚野呀!?

你咪自理能力低咪 ...
kenchanqaz 發表於 9-12-2010 19:25

好過你喇傻HEI  港童都唔撚識用係到9叫=]
我老母從來唔教我粗口
我D粗口係你到學架傻HEI
唔撚知就米撚出聲喇

(我唔撚識用 )就解唔到比你聽啦
你米認撚左唔撚識用囉=] 我明既 低能就米撚用喇 KAI童=]
回復 支持 反對

又係你條智障=]
E+仲係到嘈撚冤巴閉
好撚多人睇住你地班膠FD   以 ...
神米 發表於 9-12-2010 19:21

yo 全中!
你都知自己自理能力低、抗逆力低、情緒智商低呢
你出post既原因咪係曬度
    自理能力低:知你自理能力低 所以你老母唔撚比錢你 搞到你無寵用要去扮狗吠
    抗逆力低:人無寵你無寵 人地就用腦玩落去 你就喊住返屋企搵老母
    情緒智商低:一望到人地有寵執野就發狂咁叫人咪撚吸 吸夠未 (<--證據睇第一頁既相
哎 講曬你d特徵出黎唔撚好意思喔 見你傻系系唔吊唔得

**想睇道理既人自己去28、29頁度睇 全方位解讀此人此post有咩問題
   由(p.35)開始 將不會再出現常人既道理 因樓主既白痴並不適合以道理溝通
回復 支持 反對