打印 上一主題 下一主題
收起左側

係100套動波入面,你又睇過幾多套呢

你分享中我有70套係有睇過
\_________________/nanoha點可以唔睇架
回復 支持 反對

本人睇的唔多~就上面都有4套無睇過30.49.67.79無睇過~不過睇的好多都無係上面見到~
本人睇過完整的就239套左右,唔算上下部~
好多時都會因為興趣的方向而有D睇到一半無睇~
clannad勁推~睇一次喊幾次~
星夢美少女都好推~真係唸唔到咁好睇~不過要搵返來睇就要搵百變之星<---E個名,日本如果正常的應該叫萬花筒之星就係了
風之聖痕可惜的作品~動漫死埋尾都算~小說個作者仲要登左山無左後著~~
最終兵器彼女如果畫風好D就好了,雖然唔係差不過可以再好D
戰士電童前排自下載返來睇~無想像中咁正~~好果想睇熱血又懷舊可以睇-->勇者王
好正~特別係劇場版
不思議遊戲點會唔記得~記得當年差唔多時期仲有套叫爆裂戰士的野係本港台有放~不過可惜E+搵唔返
浪客劍心一套作品多種享受~前面熱血後面感人~特別係星霜篇~~正正正
黑之契約者第2部結局有D做壞左~唔知會唔會有第3部
地獄少女有D悶不過幾有意思~成日發炮文的人可以睇下~睇完又人人生的新看法了~
fate stay night 命運守護夜就來出新了~會出返以前的事~實在期待
麻辣教師GTO~好笑又有意思~內山田好正~
激鬥戰車想當年落街同人鬥車果下先好笑...
數碼暴龍1~2.4都唁錯就係後面果D唔多口味...我同E+我小學雞唔夾=_=""?
睇住咁多先~最近都睇到無咩好睇...又係時候搵一下新天地
回復 支持 反對

http://www.youtube.com/watch?v=i5lmMZEdwOU&NR=1
掛住睇新的,
其實有D舊野都幾好睇,係D人太貪新忘舊,
回復 支持 反對

100出入邊睇過53出
算志同道合a_a?
回復 支持 反對

老實講~太老的我就唔會睇~唔係因為唔好睇~而係頂唔順D畫質~宇宙騎士算係極限了~
回復 支持 反對

25 air我成日見人話勁好睇= =其實係動漫定漫畫-.-...我搵唔到呢套野= ="定係有全名-.- ...
.a0a 發表於 21-1-2011 22:35

有睇GTO冇睇湘南純愛組唔得架~

湘南純愛組都好正!
講鬼琢同彈間讀書時代既事
一流!!

反而依家套湘南十四日
我一集都未睇過-3-
回復 支持 反對

有睇GTO冇睇湘南純愛組唔得架~

湘南純愛組都好正!
講鬼琢同彈間讀書時代既事
一流!!

反而依家套湘南 ...
maxycy 發表於 2011-1-27 10:24 AM

老實講~新出果集無以前咁好睇~無以前咁好笑了~
回復 支持 反對

老實講~新出果集無以前咁好睇~無以前咁好笑了~
qq396390978 發表於 27-1-2011 20:11

未睇過=3=
得閒搵日比較下~
但話說果14日邊得黎畫咁多野-__-
回復 支持 反對

未睇過=3=
得閒搵日比較下~
但話說果14日邊得黎畫咁多野-__-
maxycy 發表於 2011-1-27 01:19 PM

少左好多以前的賣點~例如~內山田變左路人~無咁好笑了
回復 支持 反對

少左好多以前的賣點~例如~內山田變左路人~無咁好笑了
qq396390978 發表於 27-1-2011 21:26

內山田唔係應該唔會出現架咩-.-

果14日本應該係鬼琢訓醫院
內山田唔係應該教緊書咩-3-
點會無啦啦去左湘南?
回復 支持 反對