樓主: samuelwee116
打印 上一主題 下一主題
收起左側

遊俠二轉 影舞者(Tempest) 閃避技能測試

回復 10# 卍盧仔卍
其實颶風舞好屎-.-我同d fd玩完都感到好失望
我有個fd原本諗住轉影舞,跟住佢玩完颶風舞之後即刻失哂望轉風行e_e
因為無敵時間真係冇想像中咁長,短到乜咁e_e打王又唔夠上升風暴高攻e_e
回復 支持 反對

回復 11# 莔之小子

條友肯定冇入PK場玩   冇得擋  不知幾正   仲可以直接搏迷幻新星e_e
回復 支持 反對

回復  莔之小子

條友肯定冇入PK場玩   冇得擋  不知幾正   仲可以直接搏迷幻新星e_e ...
卍盧仔卍 發表於 2-7-2011 17:16

風行pvp仲勁過影舞e_e同埋迷幻之星都唔好用既e_e
回復 支持 反對

回復 8# 莔之小子

我都覺,玩game最緊要happy~
    我都想開個wind walker=w=+
回復 支持 反對

回復 11# 莔之小子 回復 12# 卍盧仔卍

失望+1,第一下判定非常非常細-,-
    只能打boss較有用...

回復 13# 莔之小子

迷星真係5好用,要愈位,不過打中傷害好可觀=w=
    之刃一下搞點,5洗煩,但傷害不高
回復 支持 反對

回復 13# 莔之小子

我都係覺得影舞勁好多
回復 支持 反對

回復 16# 卍盧仔卍

都係個句:各職有各職好處~
回復 支持 反對

回復 17# samuelwee116

目前黎講   我點都係覺得影舞勁好多  論技能實用性  除左40技  影舞冇一招輸比風行
呢D野試過會易明好多  正如當初人人都話劍堆暗攻勁過堆物攻好多  但係出到黎  4xxx攻6x%暗攻1w3致命秒唔到狗   堆物6xxx攻1w2致命直接秒狗(唔好講pvp  今時今日已成浮雲)

你地服太多人睇完半糖D片就跟住玩  個個見到條片邊樣勁D就轉邊樣  就好似成群魔導轉暗(當然有部份人堆開暗攻會轉返暗/情有獨終  國服都有呢D人  成身物劍裝轉魔劍  呢D仲衰  看風駛舷  最憎呢D人lol)
結果冇人諗過原來PVP smasher可以秒人

娛樂性點都係風行好玩D  我認同  但係目前話風行勁過影舞    我極反對
回復 支持 反對