打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] HK SER o甘多年後先出?畫質方面,懷疑ar!

回復  jackyam123
玩online game點會負荷太大
(唔計你用5,6年前既電腦)
ckltkwss0508 發表於 14-8-2011 07:50

負荷大=張顯卡錢姐=.=  屋企窮無法..唔通打機都要阿媽出錢wow

自己零用錢又唔多=.=

儲成3-4個月先換到卡...

仲唔負荷大
回復 支持 反對

回復  s15ooooo

o甘講姐系串姐,
再講一次:可能你屋企大把,17歲5洗出去做野,你搵d電腦高手cheak下我ip,睇 ...
gbagames 發表於 14-8-2011 03:17

我幾時有話你部腦唔係靠自己搵錢- -||?
話說,6970好勁-.-??570好強-.-???
我講多次你知^_^我中三出黎用左幾個月時間晚晚10點鐘先返到屋企,已經由開始時既7千5變成16K,後來搵返書讀,E+讀時裝設計^_^
仲有,你串D定我串D,你話強,但如果PO出黎係560TI E張算係中高階左右既,咁我咪好失望囉???
咁所以話得勁機我諗最起碼都570掛???我都580SLI啦係咪先,但係老實咁講
你份人太自私,一味為自己諗,人地可能冇你咁有錢買靚機呢,得GTS級既顯卡同埋雙核呢
咁人地點?唔係自己搵錢返黎就係大哂,一味為自己諗,同我以前一模一樣,而且仲要比我以前更加爛口
人地部機差,可能玩唔起呢??你就一味話砌部靚機出黎緊係要靚畫面
我都冇乜野好講..我玩緊580都可以玩LF2啦..又唔見LF2畫質超凡?
好了,緣盡於此,再講落去頂多鬧得仲金
回復 支持 反對

負荷大=張顯卡錢姐=.=  屋企窮無法..唔通打機都要阿媽出錢wow

自己零用錢又唔多=.=

儲成3-4個月先換到卡 ...
jackyam123 發表於 14-8-2011 09:27

唔好心急換顯卡...你計返你零用有幾多,慢慢草,可能你岩買完張顯卡,佢又出新系列架喇..所以不如草耐少少
出新系列岩岩好由(下個系列可能600系的話)550你草多D,等到新系列出,變660呢..因為差都係差幾舊水而已,再唔係好似我咁囉-.-中1開始暑期已經去M記廿1蚊粒鐘,後來就去派下傳單果D25~30蚊粒鐘,有時搵到份多既,45蚊一粒鐘都試過..
回復 支持 反對

我幾時有話你部腦唔係靠自己搵錢- -||?
話說,6970好勁-.-??570好強-.-???
我講多次你知^_^我中三出黎用左 ...
s15ooooo 發表於 14-8-2011 11:55

我砌部靚機出黎係要靚畫面,我冇話人地冇靚機5可以玩,我冇話如果佢畫質低我要x佢bor,你就冇lala系到曬咩570系最低要求,5系5好拎出黎= =喂你冇野ar,可能你比我更有米ok,o甘我系要拎低gepo出黎o甘右點= =
我系怕畫質低,o甘右點-_-?我怕畫質低開po右點?
你用左幾個月草錢換顯卡,o甘你米高手lo,我暑假2個月草1m5 砌部靚機,顯卡只系一部份,1m5 全用系顯卡到我冇尼個需要,online用到o甘高有咩用? 我系要靚顯卡7千都5夠我用la下哇

喂你其實幾好笑,同你以前一模一樣,wow,o甘右點,?我5想知,我地系到講game/顯卡,你up咩ar?
你E+讀時裝設計右關我咩事先,你真系好x 9吾搭8,我同你講我都系讀va ge,玩開平面設計同cg,喂但系尼d野同隻game有咩關系?曬?勁?wow!
回復 支持 反對

唔好心急換顯卡...你計返你零用有幾多,慢慢草,可能你岩買完張顯卡,佢又出新系列架喇..所以不如草耐少少
出 ...
s15ooooo 發表於 14-8-2011 11:59

去打工la如果夠碎數,我部野都系自己打工錢,系就草一部機ge錢會好d.
回復 支持 反對

回復 22# s15ooooo

E~版主哥哥,del post ar? ayaya 可憐哦,你5系想講你讀咩時裝設計右關我事ar ma,嘈我都5想,你系o甘話咩咩勁我都冇計/__\
睇左上po回完右del?> 我尼d叫粗咩/___\呵呵呵,版主ar,我份人最憎版主串人/__\
回復 支持 反對

回復 21# jackyam123
有零用錢,儲3~4個月就換到張顯示卡 都話自己屋企窮..?
回復 支持 反對

有零用錢,儲3~4個月就換到張顯示卡 都話自己屋企窮..?
ckltkwss0508 發表於 15-8-2011 12:12

1日零用得15蚊 想點?
回復 支持 反對

回復 28# jackyam123
只想講
你呢d唔係叫窮-_-
回復 支持 反對

只想講
你呢d唔係叫窮-_-
ckltkwss0508 發表於 15-8-2011 12:18

我想講我一個星期要增一次50蚊八達通...

係零用錢扣

我家陣仲省緊食飯錢黎買點+買顯卡 仲想點耶

我知有人窮過我

窮到機都買唔到tim好無
回復 支持 反對