查看: 19895|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[純粹埋怨] 有關 [惡人]兵堡專用場* 有BUG事宜

小弟近年連同友人玩了不少於一百場 三打四 或者 team2自選文明 的兵堡
為了保障玩家和遊戲的公平性  基本上每場都會save
萬一team2有懷疑我係靠bug先玩3v4或者team2自選  
可以check翻個save  有問題post上樂古
其目的是  一來我唔會比人屈我用bug map  二來保障team2玩家

但我近日發現 現時好多玩家以1p開bug map為由  
在正要輸掉遊戲之際  問候team1娘親  然後話1p開bug map 再棄權走人
從件事上面睇  該玩家係輸唔起的表現  佢大可以check save然後post上網
但佢未審就先判罪   未免太白痴
再者  個map係惡人的  點會一個惡人會白痴到要自己整個bug map然後開離比人玩呢?
搏比人鬧? 搏比版主ban?

有人話3v4或者team2自選文明好串  好睇唔起人
第一  我係求樂  唔係求勝負  因為玩得3v4/自選都係我成班朋友一齊先咁樣做
先不論個人技術   以合作性離講已經贏左一半  為左平衡個遊戲等team2大d機會贏  先會咁樣做而且有時真係好多29  輸左賴同盟的人真係多到數唔哂  無謂二十分鐘又一場啦

第二  如果我輸左  我係要承擔比人串的風險  因為始終係有勝負之分  我輸左比人串我都會唔開心
如果我係以贏人為樂  何解我唔正正常常打場4v4  一定要3v4/team2自選令自己有更大機會輸同唔開心呢?

以上只係純粹埋怨 同 小小分享如果你地要求我可以post大量3v4/team2自選save上離比大家睇下有無BUG
回復

同意,d人成日一輸唔起就話咩1p開bug map 跟住就棄左- -

如果有save,不妨放上黎俾大家睇下
回復 支持 反對

同意,d人成日一輸唔起就話咩1p開bug map 跟住就棄左- -

如果有save,不妨放上黎俾大家睇下 ...
ken021315 發表於 20-8-2011 17:39

無問題 就post個2日前的save
呢場team2有人選左文明  所以文明重複左
你地睇下6p同8p所講的說話有無問題  講句公道說話
已記錄遊戲 - 18-八月-2011 22`50`53.rar (238.8 KB, 下載次數: 3580)
回復 支持 反對

無問題 就post個2日前的save
呢場team2有人選左文明  所以文明重複左
你地睇下6p同8p所講的說話有無問題   ...
wonderingbb 發表於 20-8-2011 21:49

個8p問3p係咪帝左果下真係笑,阿茲如果係帝左就12+8攻啦 條友係咪第一日玩兵堡:lol

個6p唔夠打就話改圖-.-
回復 支持 反對

其實係幾無奈嫁,不過無計啦
其實我同無名夢夢,玩一般街場,就算係三打四加比人自選,贏面都係好高,根本無必要打bug場,如果真係咁想贏,就唔會打三打四,再比人自選啦。
回復 支持 反對

其實係幾無奈嫁,不過無計啦
其實我同無名夢夢,玩一般街場,就算係三打四加比人自選,贏面都係好高,根本 ...
roymen135 發表於 21-8-2011 07:43

槍打出頭鳥  無辦法啦
回復 支持 反對

近呢兩個星期成日入你地個場玩..
因為以我所知樂古得你地係神到可以開3打4同自選文明
所以我好記得你地
我入親去玩差唔多次次都輸><
明明文明係一定贏硬,都可以輸
玩十場輸九場....
如果唔係睇番d紀錄檔
真係以為你地開作弊圖XDDDD
一開波已經成隊兵係我門口度
真係唔到人唔服lol
你地個場完全唔可以同 樂古其他所謂的「神手場」比較=.=
其實點解你地咁勁??
希望樓主放多d save上黎益下家坊
回復 支持 反對

回復 7# ericcheung1990

快,準,團結,
快,不浪費一分一秒,5會哂時間慢慢等,揀埋邊日吉日先出兵,
準,選中最正確目標攻擊,,不會作無用之舉,
團結,不會各之為政,好多時係以優勢兵力打對方,,
街場同惡人最大分別,,我覺得好多時係呢幾點~
之如Z,文明相克呢D基本控兵技術5洗講,,
回復 支持 反對

平時你地惡人開post  啲人都爭住入來抽水
而家甘平靜  一個抽水post都冇
吾通果班人有份系你地場搞事所以系度吾敢出聲;P
回復 支持 反對

首先十分同意樓主!
本人是惡人丫佬...對於此事我是那個被人話開bug場的p1
樓主說的話亦是我想說的...
過往我地都是活躍於晚上12時之後...通常都係小茄.k"天機.w"和我開場
我地都會開3v4/t2自選等等...如樓主所說好多人都會覺得咁樣好串.
我地GE出發點都係希望提高TEAM2取勝機會並冇串的成份!
即時你地WIN都唔洗覺得勝之不武!我地書會服書!
有人都會以 書唔起.BUG.拉兵.小LAG.等等借口說完就走場還有一些改名搞場彈GAME玩LAG...極到冇品!!(老實說:小朋友們咁做有乜為?做埋D 29野...點解唔正正常常咁打機?)
最後我想講...
我地都唔係一定場場WIN...但我地書佐一定唔會搵借口!!
還有本人十分欣賞那些可能書10場先WIN到一場但係唔會放棄GE有品玩家!
拜託冇心打兵堡就唔好入我地場...謝謝!
回復 支持 反對