打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 上「樂」古的快活

關閉 [複製鏈接]

其實最開心係可以入到一個好好的幫
本人AC雖然已經放
但好有機會考完DSE之後重玩
而且一定會入番新SER 戰傲呢個幫
入邊識到好多網友
成日成班都痴痴呆呆禁傾計
有咩事都一條心對外
個個都好為個幫而努力
最想多謝一哥同小鬼 因為我仲係低LV果時佢地經常帶我升
所以我有咩事都會盡自己既一分力去解決 唔想煩到你地
I WILL BE BACK 等我!
我諗呢樣應該都算樂事掛

評分

參與人數 1樂點 +100 收起 理由
∼香B∼ + 100 參與活動

查看全部評分

回復 支持 反對

唔經唔覺都玩左1年
係game入面識到好多fd
佢地教我點刷副本同搵錢升lv
令我依個新手學到好多野。真係thx佢地
雖然依家少左玩。但得閒都會上去吹水水

評分

5567 + 100 真係有玩過?哈

查看全部評分

回復 支持 反對

我玩天龍都有3-4年啦
斷玩左都有好多次啦
一開始我表哥介紹比我玩
我又覺得好好玩wow
加埋我部機又廢down到隻咁好玩ge game好開心
由一開始天龍1ge沙漠迷城到依加都5知幾耐lu
一開始玩果陣升30幾40果陣5想升就到食全真到50幾
之後叫我個fd陪我玩
佢都5玩得陪我玩左勁耐 成日同佢一齊刷野
最衰果陣5識打字 冇咩點同人吹水
去到83 84左右我都冇刷場升
因為5知有依回事
後來同人地刷地3
手動5個鐘 人都癲晒 第2日手殘埋= =
後來個個都用掛刷場都冇人會傾幾
好5容易升到90lv就入左一個天ser果陣一個幾勁ge幫
佢地招人刷場真糸升都好快
但糸都糸冇咩人傾幾#11
我之後中學班fd佢地左玩天龍
之後我都陪佢地玩
我之前玩左幾年ge90幾lv
依加冇3-4個月就90lv了= =
我入左個幫佢地真糸好好人咖
有個比左個電話我同佢sd信息
糸依加幫真糸好開心^^

評分

∼香B∼ + 100

查看全部評分

回復 支持 反對

見到天龍冇前途果陣好開心自己心水清
放棄 唔再入點
想當年我為左入點而唔食飯-.-
而家諗番起都覺得自己過陣好傻仔
為左遊戲而弄垮身體
不值得。

評分

5567 + 100

查看全部評分

回復 支持 反對

以前因為要返學所以個AC我哥成日幫我玩
多得我哥我識佐好多真心朋友
有個女仔FD同佢好熟
到我玩果時先知原來佢係男仔-_-
而佢最後都知原來隻人我哥一直幫我玩的
最後佢都玩返男角
我地仲結埋婚:>

評分

5567 + 100

查看全部評分

回復 支持 反對

唔經唔覺天龍都由我中1陪伴到我中5

有件事令我十分無奈又好笑

之前我開隻分身係校場掛機,跟住有個9XLV既人挑我,我隻分身乜裝都冇,冇理由同佢打嫁,咁我拒絕啦

然後佢密我話:P LA P LA

我心諗,九成係D小學雞得閒冇野做,跟住我咪應左佢一句:唔打

之後佢話:垃圾,#71#71,咁我冇理佢,再企係校場掛左幾個字,

再去跑商,行緊途中有個人宣我戰,殺死左我,我諗佢係我掛緊機果陣加左我好友先知我係邊

我密佢問佢咩事啦,我一見到佢個名,就諗番起岩岩校場密我挑機果個人,突然有小小怒意

之後佢就好囂張咁話:吹??你去到邊我殺到邊,你唔洗出城#71#3

事到如今我不能再無視,之後我就開番比佢殺左果隻分身出城引佢黎殺我,隻正身係附近伏佢,果然,佢出左城宣我戰

之後比我正身秒左,最好笑既係,佢密我:????  咩事呢???

我當然無視佢,之後佢就一直企係城,呢D欺善怕惡既玩家,真係令人哭笑不得

評分

5567 + 100

查看全部評分

回復 支持 反對

玩左天龍大大話話成3-4年..最開心我諗應該係同FD一齊去刷野..用一個廢既AC換到一個勁既AC..一開始打到一本35心法都開心死..上粒2石見到把武器鱔緊光..我就覺得好型
有事發生有FD會幫自己出頭..玩天龍就係有一種感覺..我諗應該會玩到天龍GG

評分

∼香B∼ + 100

查看全部評分

回復 支持 反對

樂事對我黎講不算多,咁快樂都喺呃之前既新手fd 商會係 樓蘭 但佢又唔夠入lv.不過呢家對天龍既野 佢仲識過我.
可能佢對天龍太熱誠.日日都上網搵資料...不過佢太易信人啦...新手既時間(佢) 比人呃玉卡 好似食飯一樣.1日3次
又試過拎fd 個ac 世界頻打d 傻的嗎既野..我認我係傻的嗎btw 你d  fd會唔會比你咁玩..你夠不夠,.反正我試了   係19999左d小小.希望各位明白啦
回復 支持 反對

我都講下先,
我最開心就係隻人入親都係大幫,天仙道.風雲武門.到而家嘅夜貓天下
由一開始打交打到手震,打到天不怕地不怕(而家唔打交)你叫我而家打番大交都係會手震
同埋60-80lv個時,我同班同學,一班傻仔,
岩岩好一team人係桃花源放學掛到訓教,一到星期六~日,真係掛到天昏地暗
玩左3-4年,打生肖都打左幾個高刻,幾粒4-6減抗
中間都有不停幫戰(屈幫貢)
風雲武門時期真係玩得最開心個段時間,一個星期一定有一場幫戰打
重有,人地結結下婚,一班人開紅打交,真係好好笑
以上,都可以叫係開心嘅事~~

評分

5567 + 100

查看全部評分

回復 支持 反對

玩左天龍都有5年幾喇!由玩門套內外攻時代玩,到e家全自制屬攻年代,由3、4石玩到全5帶6!由唔打交變到打交再變返少打交,最重要係識到一班game fd,雖然佢哋好多都放 A C
,但有時都會敘一敘,我有一段日子都好想放棄天龍,但我最後都係冇放棄我愛既A C,仲有update 下佢,唔洗比人話過期À C ,其實冇食丹都唔洗灰心既(我果排都冇錢食),冇食丹都可以第二D玩法既,真係鍾意玩就咪放棄喇

評分

∼香B∼ + 100

查看全部評分

回復 支持 反對