打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 有關三小登入疑問

回復 10# 疾風乂軒

咪係lo 咁即係無買點=無升級 定我理解錯
疾風乂軒 發表於 12-2-2013 00:11

(你冇指明係邊一類 XD)
只要你記得身份證既話冇入點 都有得升級

-------------------------------

如果係唔記得身份證GP玩家
真係咁都冇計 重升算啦
回復 支持 反對

1.kioik哥,想問下我之前係有買過不少i-gash點,但係要在gash網where找到個d紀錄? 他所指的序號係入i-gash好長個數字,上線密碼係咩?
2.kioik哥,你有沒有問他關於個公告(日後gash無法直接登入)的事情,同埋會否強制升級?(如無id number...)如果冇幫手問多次以上兩點,thx very much,kioik哥...
3.kioik哥,可唔可以提供香港骨子(grandchase)客服中心個電話,唔要tw..,我想親身同佢核對我個gash ac d野,找回id number,唔知work唔work?         求有心人(kioik,軒少)幫手解答!!!
回復 支持 反對

回復 12# samchu888

重點一句.唔好句句都加____哥.
[聽/睇]落去 會比人一種討厭既感覺

1.記錄個方面官方處理,佢只係要實物...姐係要 係申請前1個月前  既2張 點數卡實物

2.有問過.但官方回覆只有
   現時如玩家需要將GASH帳號升級為beanfun!帳號,是需要手動進行升級的;
  佢冇回答是否強制升級

3. 電話都要問會唔會懶左小小呢
    我就唔直接講 參考#2內 有關聯絡方法 (請點擊[聯絡客服]圖片)

注:係唔會有GC電話 只係得整個公司電話
         打過去直接問有關Beanfun及GC 問題 佢就會解答你
回復 支持 反對

sorry版主 可唔可以舉d例子咩係實物 打去客服係fax定熱線?同佢核對實物找回id number有冇用? thx= =
回復 支持 反對

回復 14# samchu888

咁又唔洗叫版主
其實係我個人問題(唔太鐘意後面加個"哥"字)

實物 姐係你入點數 個張卡

你可以先試下FAX去 唔得先再打電話
但佢好似你要你本人親自去間公司到先處理
回復 支持 反對

問題係我好少用點數卡入點,多數用7-11一張張個d i-gash入,點可以查詢返以往入i-gash紀錄?同佢係
電話核對實物找回id number有冇用? thx= =
回復 支持 反對

回復 16# samchu888

就係要個張野[GASH卡 / I-GASH紙] 簡單D講就係實物(際存在件)
https://www.gamania.com.hk/
查詢記錄 打左AC之後 ->顯示我已開啟的-> GC->查詢 / 變更->查詢帳號使用記錄->搵日期

你直接打電話去查詢啦-_-
我唔係官方人員 你問我都冇用 我唔清楚
好似任何處理個人資料一定要親身去先得
回復 支持 反對

就咁有關呢d問題
系2000 fun艾爾個邊已經有解答,可以去睇睇
回復 支持 反對

kioik,有冇d程式/網可以將id number一個一個撞?
咩係手動升級?thx==

to:aa22434312
你打算強制升or buy i-gash 200點x2 1個月後親身升?
如果我唔入點 等佢強制升仲有冇得玩三小?thx= =
回復 支持 反對

回復 19# samchu888

應該到時系會強制升的,gc仲可以繼續玩(ac唔會del)
但系因為你唔記得身份證,做唔到bf個進階認證,所以日後會入唔到點,就睇你點啦,
想日後可以入點米上門手動升,唔想麻煩又無乜所謂米等強制lor

ps,我都系唔記得身份證的~等佢強制算
(其實你日後都可以利用另一個ac入點黎送禮黎買野的~)
回復 支持 反對