打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 【拯救天龍大行動二】玩家的心聲!

GAMEONE 其實出轉盤同蛋都無問題..甘樣降低物價...令玩家收益, 但唔好唔停甘出啊 -.-" 其實我覺得佢偶然出轉盤OR蛋.. 放更多野落元寶商店比玩家買 =,= 佢咪仲賺得多..好似雕紋甘, 硬系要出轉盤降低物價,原本我隻人都唔錯..食左GAMEONE 送個兩粒丹都話可以用真元同石追番小小D食丹人.. 出真元更加令距離拉番近, 但點解又要整個抽真丹盤,仲要尋晚勁多人中 =__= 所以今次我都唔玩LA 對佢太失望,GAMEONE,你就係甘逼走玩家!

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
∼香B∼ + 10 無錯..要適可而止啊

查看全部評分

回復 支持 反對

出真單出到冇咩人玩... 得返D人企城,,, 冇咩人想玩\,./

評分

囧大俠 + 10 我很贊同

查看全部評分

回復 支持 反對

我雖然係停玩左

但間唔中都on番

睇下有冇復興番

因為我真係唔捨得天龍這隻我心中最好既online game

我係因為真丹同自製蛋而唔玩

其實 更新慢 出得慢 唔緊要 天龍個份感覺係唔會變

但因為g1既貪錢而搞到隻game咁 真係好唔抵 好哂囉

評分

囧大俠 + 10 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對

上年已經放左ac
天龍根本就變左一隻抽獎遊戲,完全唔好玩
市場失衡,生活玩家更難生存
本身好好一隻遊戲搞成咁
抽獎風氣長存,玩家都有責任

評分

∼香B∼ + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

驚溫大佬.你搵$搵唔少啦可?我明你地既商業頭腦糸幾咁高超.你地不如試下代入我地玩家角度去諗.天龍8部唔糸一個比你靜糸搵錢既工具而糸有情有義既遊戲!Each time一更新我都會去官網睇更新D咩.each time都會為我帶黎失望.什麼什麼轉旦洛架.什麼什麼轉旦尚架.就這些.只不過是把什麼什麼兩個字改一改就叫更新.笑大人個咀.你地試一試再代入任何一個玩家既角麼去睇.好友表有4個.本來全部名都有顏色.宜家差不多全部都變哂灰色.天龍8部帶比我既糸快樂.宜家只有積出來的憂傷感.我堅持繼續玩糸唔想呢個遊戲會變得更冷清.請gameone正視!!!!

評分

∼香B∼ + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

不如叫D小學雞玩家正常返少少 我相信有唔少人會回流返黎
以前正常既玩家就慢慢流失 依家得返班小學雞係到呱呱嘈 見到班小學雞 殺佢地又對佢地無乜野
見到眼火爆 見到咁既樣重邊有心情玩~"~
另外GAMEONE唔該搞搞你個客服電話 永遠 都係 錄音 無人聽
我未試過玩一隻GAME既電話係咁既款 GAMEONE你係掂既

評分

∼香B∼ + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 1# 囧大俠

我由1997玩gameone既古龍群俠傳支持到gameone e家,年年玩萬幾兩萬,gameone一見隻game到尾聲就唔會再支持,希望大家一齊出聲反gameone繼續搞天龍

評分

∼香B∼ + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

D真單整到我頭都痛= =
咪又係要昆錢= =有錢收唔做野= =

評分

∼香B∼ + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

點樣搵錢都好.我求你快d合ser

評分

∼香B∼ + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

天龍,帶有多年的回憶
希望可以回復當年既熱鬧!!!!

評分

囧大俠 + 10 同意

查看全部評分

回復 支持 反對