樓主: JORDANkOBE24
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 重籌不少於幾百億找劉曜瑋仁兄,希望大家能幫幫手

回復  落難軍人

呢種方法好似都幾耐了 ~ 我諗都有2-3年最少 ~
YoGil 發表於 4-9-2013 16:09

我既退巨期:funk:
回復

講真呢種昆人方法唔新
但只係要比好多心機落去
要平衡晒兩邊
不過講到尾...有心人陷害無心人
點防
回復

你有whatsapp 記錄
驚咩
回復

祝樓主早日搵到昆狗
回復

回復 6# gary3665

請睇清楚,我係話前前後後放左2萬蚊既野俾玩家,唔係呢個劉曜瑋玩家,佢只係俾個昆狗厄左1000蚊去我個戶口,之後個昆狗ADD我話同我收野,再SD張單同我講,話入左錢,我見昆狗有入數紙,先俾左D野個昆狗,但而家個劉曜瑋呢位玩家告我,其實我同劉兄都係受害人,你明不?
回復

可能我未掌握曬成件事啦
我就咁睇:
1.既然你同劉兄都系受害者,點解你唔系重籌搵昆你地既昆狗,再等警察查佢昆人既證據呢?【(如果有)你仲可以比你同昆狗既對話記錄比警方睇下有無用,當然仲要比埋佢個AC(同你聯絡個AC,如whatsapp/Email【補充,應該即系你提既鳳QQ】......)】
2.當真系唔知你點解,總之要搵劉兄先啦。咁點解你唔搵警察個邊令劉兄既資料呢?佢告得你,實有留聯絡資料比警方,而你要求既話,警方理應會比劉兄既聯絡資料比你同佢和解.【其實你掙比([size=1em]劉曜瑋)哩個名,無咩可能搵到,大把人同名啦,真系得警方先知】
方法就比左你啦,搵到記住比錢我啊!
不過我估你都唔會.....實以【唔系你直接話我知】為由唔比我............
回復

呢招真係高招....希望清者自清~~盡快捉到真既昆狗!!
回復

借單買野,下次面交吧
回復

樓主你kai姐 唔識推卸責任 射個波比返個買家
係度講比人聽自己幾樣衰 幾7  你差左未跳落黎
上到警局又唔識講野 ...比人告都係自己拿黎 ...低死
只要你將個波射返比個買家  話佢同個昆狗 夾份昆你
呢個責任係買家身上 同埋昆狗身上
如果買家再死撐  再搞大佢
都係買家 和 昆狗 的事 到時巨商 同 警察就會入手 跟呢二個人
咁就會好快捉到個昆狗出黎
認真講...話唔埋 昆狗 同 買家 根本就係 fd底 明食你架拉
就係知你地d人怕死 退錢
回復

回復 7# 落難軍人

哈 htm真系要問好多野 先交易到;P
回復