打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 剛玩國服一個多月的感受

有冇師兄可以幫下手,可唔可以教我國服買ac既詳細付款方法
可以PM我
感謝
☆★可惜↗ 發表於 9-2-2016 21:10

首先你要開左隻國服AC先。PS: 大陸電話&身分證必須記低,大陸電話一定要確保用到(收SMS用)而且要KEEP住入錢唔好比佢到期。CUT左卡就大鑊
然後去下面呢個網
揀一個區(我地玩緊超級網通 獨步江湖),如果你玩其他區就揀番其他啦
然後睇岩邊隻人就搵代充(要用支付寶/大陸銀行卡比錢)你事前搵定代充
然後入家錢比佢,再比你隻AC佢
然後禁立即購買,禁完唔好登出,叫佢ON黎比錢,最後買完改番個PW
最好開完AC就DOWN番個暢遊+,咁就安全好多(APP STORE入面有)

http://tl.cyg.changyou.com
回復 支持 反對

我想買個AC,有冇香港人可以幫幫手買?
-堯 發表於 8-2-2016 23:12

你開左個國服AC先然後去CYG睇AC睇岩左一隻再講
你記得要KEEP低注冊身分證號碼同大陸電話
回復 支持 反對

回復 32# milovelky

我有ID同電話...
回復 支持 反對

回復  milovelky

我有ID同電話...
-堯 發表於 10-2-2016 14:47

你開左國服ac未?
開左既話去cyg搵隻你想買既號
然後搵代充 入錢比佢地 叫佢地幫你買隻人 我前面個留言講晒步驟點做 你跟住做就得
回復 支持 反對

我都想玩 但我冇大陸電話卡 同埋有好多野想問
回復 支持 反對

回復 35# ccc456568
什麼問題一次過問就好
回復 支持 反對

回復 34# milovelky

代充有邊個系你地充開信得過?可吾可以INBOX比條LINK我..我吾系好明代充咩意思,系咪代充到支付寶AC?
回復 支持 反對

回復  milovelky

代充有邊個系你地充開信得過?可吾可以INBOX比條LINK我..我吾系好明代充咩意思,系咪 ...
-堯 發表於 10-2-2016 19:47

我有FD有大陸銀行卡 我搵佢直接充你搵間大間小小既幣商E.G **/258/【內容已被過濾(S01)】
你入錢比佢地,叫佢地用支付寶/大陸銀行卡幫你比錢
你SEND條LINK比佢望佢地應該識搞
回復 支持 反對

大陸電話卡係邊到買到 同埋整完ac搵人代充安全?
回復 支持 反對

大陸電話卡係邊到買到 同埋整完ac搵人代充安全?
ccc456568 發表於 12-2-2016 01:39

7仔果d有得賣 不過佢開ac好似改左野
E家唔只要收sms仲要覆番佢個no.先開通到隻人
所以麻煩好多
同埋代充果到我更正下
係佢入你ac用支付寶/銀行卡幫你比錢
嚴格黎講只要佢幫你買完 你改pw,基本上好安全
回復 支持 反對