查看: 13517|回復: 69
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 天外免費server地洞2帶升騙錢名單(發現者在此回報)

關閉 [複製鏈接]
名單1:m藥師仔仔m
(佢會帶你打一場,之後會轉ser到第2個server呃過人)
名單2:傑B哥
(佢會帶你打一場,之後走佬離線)
名單3:巧匠蕉蕉
(一拎左錢就走)by: [H]kingboy27
名單4:一公升眼淚
(佢組左你會辦野係到講組人講講下會off左)by:s0401135
名單5:一點
(係地2話帶人升,,,點知收左錢就off左....)by:九布仔
名單6:藥師乂神草
(呃人錢!升未夠1個鐘就閃人)
名單7:衰峰正傳
(昆左我4千蚊-,-一打就離線)by:kaming7
特別名單1:kkyuigg
(用掛全晚既呃人技術,之後話自己係咁斷,
斷斷下會去左第2個ser,add佢唔add返你,被騙金錢較多)by:殺手熊仔

名單8:無此姓名
(呢個就收左一萬打左幾分鐘走左~)by:kimc0257
名單9:好人x虫
(呢個一收左錢就既走~~俾佢昆左5千~~)by:kimc0257
名單:10:神醫仔仔
(打左一場即走)by:乂楊哥乂
名單11:[過濾]c
(收完錢即走)by:乂楊哥乂
名單12:全職EC
$5000一個鐘,一收$$$就講88 by:tomlaw3803
名單13:乂小夜魔乂
(佢拎完錢 帶你升1~2埸 即走...之後佢on番 佢加我黑友.距我言)by:︴小蚊〞♀
名單:14一呀峰一 往生
(佢地都係話收錢帶人升,收左就off左)
名單15: o仙o
(收左人錢即走)
名單16:娃仔乂
(佢昆左X4枝香 走路)
名單17:886良
(收5500一個鐘,收完錢打幾鋪就扮斷線,兩分鐘再出現係ser123拉人,密佢扮聽唔到)
名單18:卍峰
(佢話lag lag 地轉server就走左)
名單19:小強卍
(一收錢就走)
名單20:第一藥仙
(收完錢就走)
名單21:大粒春
(呃完走人)
名單22:卍七夜卍
(呃左我一個快香)
名單23:卍乂神e乂卍
(收左我錢就係到辦b講組人講講下就off左)
名單24:hung雄 
(收左錢 打第一場就走)
名單25:魷魚c
(收佐錢~不但唔帶仲要問我係邊位~問我叫佢做咩)
名單26:天e使者
(收左錢,係到玩野...打下停下...之後唱佢,仲踢埋我走....晒我快香)
名單27:暗淡流星
(打左一場就走佬)
特別名單2:大粒春
(等齊人就即off line去第二個ser)
名單28:卍小飯卍
(比左錢佢就走左)
名單29:乂小兵
(比左錢唔組人)

如果大家發現或被騙,可以係到講.....以後唔好組佢地

我會更新名單既如果我發現左!多謝大家合作
我早上至6點左右都要返學,請大家見諒,不過我一返黎就會更新
當見到有人話要放地2帶人升名單,我都唔知點整好= =
不過當然有我份啦!我叫冥界魅影,20lv藥師(好低),不過我同我朋友鬼臉魅影雙爆既,又快又平
如果唔介意可以搵下我同我朋友wor= =

回復

巧匠蕉蕉..一收錢就走人
回復 支持 反對

1公升眼淚
佢組左你會辦野係到講組人講講下會off左
回復 支持 反對

我岩岩比傑B哥 呃左我5千$ 慘.... 早知早d上黎睇 快d推上去 比新手睇到 免得再比昆!
回復 支持 反對

可否把那些字整細一點,好難睇~
回復 支持 反對

原帖由 kenso123 於 2006-12-4 22:32 發表
可否把那些字整細一點,好難睇~

對唔住!我已經整少小小啦~

原帖由 O傑仔O 於 2006-12-4 22:06 發表
我岩岩比傑B哥 呃左我5千$ 慘.... 早知早d上黎睇 快d推上去 比新手睇到 免得再比昆!

對唔住!我都係比佢呃左先決定開e個post
之前比人呃左2次,冇嬲.加埋今次就嬲啦= =
請大家多多提出,唔洗驚佢地

回復 支持 反對

一點  係地2話帶人升,,,點知收左錢就off左....
回復 支持 反對

衰峰正傳

昆左我4千蚊-,-一打就離線
回復 支持 反對

無此姓名<---呢個就收左一萬打左幾分鐘走左~
好人x虫<----呢個一收左錢就既走~~俾佢昆左5千~~
回復 支持 反對

m藥師仔仔m 就最出名.
根本上冇人夠膽俾錢佢帶升...正一昆9...
回復 支持 反對