查看: 4648|回復: 25
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 513問題

關閉 [複製鏈接]
一入SER入咩都LOAD唔到--

回復

有時SER1太多人係咁
試下登出多次或者行遠少少就會LOAD番嫁啦~
回復 支持 反對

?主太?大了

?主的人气很旺,打?baidu一搜第一就是你的?世私服?得很好,很多原?,??很合适?主,于是?森等人?送的?金,得到了英法??政府的支持,浩浩??大?大?地?入巴黎
的?行,?森一面?加法?政府的?迎宴?,魔域私服跟?主一??刻?聚在一起,一面悄悄派人把?金??成威? ?公爵能
?接受的金?,再神不知鬼不?地通??斯切?德的??网??到了西班牙的英?手中
。其手法的高妙直追?代好??的?影情?。一位普?士住英?的外交官???道:"?斯切?德??里(?敦)的金融事?影?力大 得惊人。?聊?最喜?玩完美私服游?,他?完全?定??敦金融城的外?交易价格。作??行家,他?的?力令人瞠
目。??森?怒?,英格??行都在?抖。"
有一次,?森拿?他哥哥阿姆斯洛?法?克福?斯切?德?行?的支票到英格??行要
求???金,?行以只??本?行支票?由加以拒?。?森勃然大怒,第二天 一早,他
??自己的九名?行??,很多技?原?同?非常支持原?chuanqishijiesifu里原?文章?有小?品送,??大批英格??行的支票?要求???金,只一天就使英 格??行的?金??明?下降。第二天,?森??更多的支票,一名 ?行的高?主管?
???森?要??几天,?森冷冷地回答:"英格??行拒?接受我的支票,我干?要它
的?"英格??立即行召??急??,要找wanmeisifu可以?系?主,真不?然后?行的高?主管非常客气地告??森,英格?
?行今后??幸地??所有?斯切?德?行的支票。
回復 支持 反對

樓上咩事- -
回復 支持 反對

傑 乜差館有電腦架咩 你仲上到樂古既
回復 支持 反對

哈哈..支持![[bao_36]]
回復 支持 反對

原帖由 傑` 於 27-7-2008 17:37 發表

on 8+1仔 ,依家快快樂樂搵下邊間機房,

串佢岩了
我成日見到佢點果d post句句針對513
好銀煩[[bao_49]]
回復 支持 反對

原帖由 小嵐``` 於 27-7-2008 17:33 發表
傑 乜差館有電腦架咩 你仲上到樂古既

好好笑呀 頂[[bao_33]] [[bao_33]] [[bao_33]] [[bao_33]]
回復 支持 反對

原帖由 熊仔鴻 於 2-8-2008 06:18 發表

好好笑呀 頂[] [] [] []

有電腦都唔輪到佢用;P
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對