查看: 3431|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 爆爆王技術簡單剖析

最前期既  拉P ,

放1個先,等到差唔多爆時,再拉一行的泡出去秒殺人

中期 2V 3V 4V 亂V  無限V

全部技術都喺2V既基礎發展出來,
         O         O
   O           O

最實用喺寶寶用3V,殺人最快,6個P,絕對冇地方走

中期 破解V

利用人V,用拉P破距

中後期  半身位

半身位需結合V,冇V既技術就唔使浪費時間去學半身位
     你以為好型,炸唔到你,其實2個P你就死啦。
     走位好重要

現期???

冇玩囖

新手先學玩小區10,終極地圖海盜14

道具,飛鏢一定要學,唔喺你一定要用,喺要人地用緊時你要知道距用緊飛鏢,一鏢即死。

殺坐騎技巧

慢龜,最簡單拉P秒殺
     鷹,V+拉P
     飛碟?坐飛碟既人你就鬧距垃圾。

無論乜坐騎,你殺坐騎時一定要預備一個已經放了出來的P,等距坐騎一死,即刻接果個P,秒殺。

E個遊戲幾好玩,入門很簡單,精通很難,多睇人玩。
回復

你冇野呀= =?  坐飛碟鬧人垃圾?
不如鬧埋carzy arcade點解要出飛碟丫 = =
回復 支持 反對

你識乜啊,坐飛碟,騎位完全是完美點,你識乜叫完美點?   飛碟係E只遊戲既不平衡之處。你識Q乜
回復 支持 反對

其實只係講好難明 = ]
最好有圖 = ]
片都唔錯 = ]
回復 支持 反對

飛碟慢龜練半身最好
仲要係個post起大陸轉出黎
回復 支持 反對

你識乜啊,坐飛碟,騎位完全是完美點,你識乜叫完美點?   飛碟係E只遊戲既不平衡之處。你識Q乜
癮天使 發表於 5-1-2009 17:06

你知唔知自己講緊咩? 坐飛碟同完美點係兩回事  
仲有飛碟點解係不平衡之處?  又唔係外掛 如果係不平衡既 點解官方唔取消?
既然又唔係外掛  官方又冇禁  點解要話人垃圾?
係你垃圾定人地垃圾?
回復 支持 反對

點都多謝樓主分享意見先
回復 支持 反對

咁快分析到既= = 真是高手~~~~~~
回復 支持 反對

講就易...到左實戰既時候都係靠臨時反應的好
回復 支持 反對

唉...我玩極都仲係俾人殺多...真失望 = =
回復 支持 反對