打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 第二屆 - 09年度樂古劇情比賽 (意見收集)

關閉 [複製鏈接]

9# AK-47
請問有何不公 ?
別忘記評判評分可不是亂評, 評判們也是需要按照評分準則來評分,
而非隨心所欲, 由 0 到 100 分自己選擇一個分數來評,
有很多比賽的決賽也是由評判來評分, 也沒有什麼不公的情況。

「只有五個劇情權係分劇類還是不分呢?」
你這句話提醒了我一樣東西。
現在改成 每位會員可提名 7 個劇情, 每提名 1 個劇情可獲 4 樂點,
同一個組別只能提名不多於 5 個劇情。
回復 支持 反對

為左呃po快到睇啲唔睇啲,劇情區可唔可以向分類果度+埋劇分類

熱烈慶祝NG回歸劇情區!!
回復 支持 反對

雖然看不懂帶好像還好的
回復 支持 反對

我第一個跑出來表示支持。
回復 支持 反對

首先,NG我要你難堪一下先囧

可成為評判
回復 支持 反對

順手= =

9)        任何樂古會員可提名
回復 支持 反對

改返喇 =.=
你兩個糟糕的傢伙, 比D意見重好
回復 支持 反對

@@有冇玩過大運動會
我覺得呢隻應該鬥都得
但係唔記得中文定英文[[onion_68]]
回復 支持 反對

諮詢期至到幾時?比賽幾時開始?啲劇有冇話限死那段時間先可以提名?上屆既得獎劇真係唔可以向今屆再度被提名?至於評方面,由玩家提名後再由‘評判’評分(可唔可以將得出既頭五個劇放出來被班玩家去投,跟住班‘評判’再利用呢堆數據後再決定冠亞季),另外可唔可以公開班‘評判’既身份(有冇評判係有公會背景)‘評判’會唔會將某人整既某劇所比既分高於其他呢?
回復 支持 反對

諮詢期只會過埋呢個星期, 亦即是說下星期日(八月二日)活動將會開始。

提名期限為三至五周, 視乎劇情數量決定, 一般情況下會是三周, 活動開始後就可以提名

所有世紀帝國II的版主皆可成為評判, 某些會員可能會被邀請作評判, 暫時不能指定那位版主, 亦不能透露那位會員。評判始終也需要跟評分準則評分, 出現你所講既「將某人整既某劇所比既分高於其他」可能性極低, 五項評分項目的分數也會公開, 假若評分真的有問題的話, 我們會有適當行動來處理。但有一樣當西可以肯定的, 評判絕對不會對自己的劇情作出任何的評審, 以免有私心之嫌。
回復 支持 反對