打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 改版後會玩乜野主武器?

主叉: 遠程可以玩飛鏢, 近戰又唔弱, 高血量, 暴抗又高, 又有明王護身
主錘: 近戰傷害最高的武器, 可惜短兵距離得3.5米, 血又較少
主鉞: 單P未必係最強, 但打大架, 戰場, 騎戰甚至野外掛機都好勁, 萬能兵種@@
主槍: 改版後加強左唔少, 可惜血依然係較少, 打大架亦可能較難發揮
主盾: 似乎淪落到只能用黎玩副武(副弓百變或副刀騎戰), 血量最高又係重甲, 回天盾同臨急不懼都唔錯的吧@@
主戟: 繼續連舞, 亦只剩番連舞
主爪: 繼續隱身偷襲
主舞: 繼續做奶媽, 改版後亦有加強過舞, 多左招 鬼魅之舞
主劍: 改版後有加強過劍, 但仲係好少人玩...
主斧: 改版後有加強過斧, 但仲係好少人玩...
主鐧: 識玩的可以好勁, 但勁難上手, 又燒體力, 所以一直都好少人玩... 仲有冇高手會玩鐧呢?

其他的 (主刀 主棍 主鉤 主環 主杖 主扇 主弓)都太冷門吧...
單選投票, 共有 31 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

改版又要買很多點沖妝了,因為可以+20成長...每件...*_*
回復

主叉
回復

小弟還是玩回舞。畢竟當時出舞兵種就即玩了.....畢生專注太多舞技與舞學><
回復

主叉可以玩飛鏢~.~
回復