打印 上一主題 下一主題
收起左側

王者ser 最後大平賣1個86 就87 弓手 更新了 自看回復

最後勁平賣1個86lv弓手就升87弓手  有齊密碼 匯思

86lv男角弓手 就升87 現在9x%
內有

1套5件80武力魔性橙裝 好屬全追10/9  密我睇裝 可hkd / 金收   
1套3件85武力魔性橙色品 好屬全追6  密我睇裝 可hkd/金收

坐騎: 永久藍龍/墮落獨角獸

寵: 永久 黑暗女僕

人物同倉全開哂背包  

同背包入面好多野~多到講唔哂

另極平賣

10粒 5lv 太陽石雕 $80 =1
10粒5lv黃剛玉     $80=1
3粒6lv 藍閃石  $100=1
2粒5lv 藍閃石  $25=1
19粒4lv太陽石雕 $25=1
15粒4lv青金石雕 $25=1

+13附魂8粒 $350=1
+12附魂1粒 $200=1
+10附魂9粒 $30=1

92資紫妖 物精妖 (暗夜卡露拉)  附5粒4lv紅寶石雕  入岩哂嘈. 3體2精準 (8lv魂)  價錢=$2000   

急放等錢用 想收就快!!!!!!

價錢唔岩傾到岩 全數貨品可2

有咩想收就打比我傾 51721910  

PM: 另賣1個89ac  有意都係打上面電話搵我
回復

回復 1# 平賣專用2

最後勁平賣1個86lv弓手就升87弓手  有齊密碼 匯思  ac 已賣

86lv男角弓手 就升87 現在9x%
內有

1套5件80武力魔性橙裝 好屬全追10/9  密我睇裝 可hkd / 金收   
1套3件85武力魔性橙色品 好屬全追6  密我睇裝 可hkd/金收

坐騎: 永久藍龍/墮落獨角獸

寵: 永久 黑暗女僕

人物同倉全開哂背包  

同背包入面好多野~多到講唔哂

另極平賣

10粒 5lv 太陽石雕 $80 =1
10粒5lv黃剛玉     $80=1
3粒6lv 藍閃石  $100=1 已賣
2粒5lv 藍閃石  $25=1 已賣
19粒4lv太陽石雕 $25=1 已賣
15粒4lv青金石雕 $25=1 已賣

+13附魂8粒 $350=1 已賣
+12附魂1粒 $200=1 已賣
+10附魂9粒 $30=1  已賣

92資紫妖 物精妖 (暗夜卡露拉)  附5粒4lv紅寶石雕  入岩哂嘈. 3體2精準 (8lv魂)  價錢=$2000 可2   

急放等錢用 想收就快!!!!!!

價錢唔岩傾到岩 全數貨品可2

有咩想收就打比我傾 51721910

PM: 另賣1個89ac  有意都係打上面電話搵我
回復 支持 反對