查看: 20997|回復: 48
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 是咁的,想買部手機比個新識嘅朋友,各位C兄有咩提意?

關閉 [複製鏈接]
有次同個新識既女仔朋友食飯,我就笑佢部機舊款到呀媽都唔用,食完個時仲唔小心整花佢部電話=口=, 有d內疚,所以想買部最新嘅手機比佢賠罪!佢喺我眼中係好特別的, 所以想買一啲特別啲嘅款...咁各位C兄有無其他提意?

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
maxycy + 5 根據版規C2

查看全部評分

回復

一定係故意整花想買部追人啦!! 麻煩樓主貼張女神相先, 有相有真相
回復 支持 反對

女仔都係鐘意影下相,玩FACEBOOK咁啦! 你可以諗下HTC 推出部新機, 好似有3D玩, 夠晒特別,一定引死女!!
回復 支持 反對

女仔都係鐘意影下相,玩FACEBOOK咁啦! 你可以諗下HTC 推出部新機, 好似有3D玩, 夠晒特別,一定引死女!! ...
Kelly0728 發表於 30-8-2011 19:03

立體效果? 邊部呀? 唔明喎!!C兄教下我!!
回復 支持 反對

教你溝女???? (我都想...可惜...) 我講緊HTC EVO 3D,, 有落鋪睇過效果, 真係唔使帶眼鏡都可以睇到3D效果, 幾好玩唔係咁都唔夠特別呀????
加上佢玩雙核o個日玩過都夠快夠暢,都易上手!
回復 支持 反對

你個(未係)女朋友睇黎都唔係手機專家, 咁用HTC係幾易上手, 起碼佢有個HTC Sense, 淨係個friendstream都夠佢有排玩, 你可以表演下一次過update晒facebook,微博, twitter個status...嘩~幾man呀
回復 支持 反對

唔該晒咁多位C兄!!估唔到大家都覺得我係溝女…不過我自己都對部機好有興趣! 有冇價錢同其他資料比我參考!
回復 支持 反對

回復 7# MEGA*

溝女都唔識自己做下功課!!我只知道以家開始接受預訂...
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

廢話小話 .. 樓主請睇圖:lol

回復 支持 反對