打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 希望各位玩家可以對「潛能真丹」提供寶貴意見

最好元宝店有真丹買 有錢的咪係元宝店買囉 唔駛我地抽得咁辛苦:lol
回復 支持 反對

乜都吾洗理最實際,對gameone又無損失
萬一搞出個大頭罰(回收潛能)
食左潛能d玩家又可以搵野泥嘈
gameone會吾會咁傻??
回復 支持 反對

第一:把潛能真丹 加設使用上限
第二:新增副本 刷一些類似材料的東西 換潛能真丹
回復 支持 反對

無食個d晤可以告呀?食在個d先可以告gameone 無食真·丹個d無比錢玩天龍 佢唔改我一樣告佢 睇下食丹d人多錢定係無食d人加埋多錢
回復 支持 反對

算把啦GAMEONE 老實講你點搞都實有玩家插X你 索性咩都唔搞咁實際D 繼續數你既銀紙 真丹根本就用來強化峨嵋同少林 試問要幾多人要打得死200M血少林 又有幾多人打得死60 70M血EC 所以錯既唔係天龍隻GAME 隻GAME本身係好好玩既 就係因為有左你呢個咁X垃圾既代理(GAMEONE) 先搞X到咁 因為出左真丹到現時 已經走左大量既玩家 HK天龍E隻GAME注定要收皮
回復 支持 反對

GAMEONE狂出抽旦...昆你入點...:curse::curse:
回復 支持 反對

潛能真丹: 大家有無發覺粒真丹無(永久)呢兩隻字?!

GameOne 答你可以任食,但有無人有問過GameOne 呢個活動完左會唔會洗返?!GameOne 有無答?!
一直討論有無設上限既人做咩唔去睇清楚粒丹既介紹?!

人地GameOne出得黎就預左搵錢架啦,當然唔會set 上限,你地鐘意咪抽多d食多d囉!

好多人口口聲聲話GameOne 扣返就去消委會或者告GameOne果班.

如果告完,GameOne 既答案係:我不嬲都無話潛能真丹係永久,永久既只係潛能果.如果唔係,做咩有d有"永久"有d無"永久"?,你話告唔告得入呢?!

大家諗下,我地過往一直食既丹,不嬲都有"永久",係得呢粒潛能真丹無"永久" lor

我唔係咩法律人仕,告唔告得入我唔敢作定論.

潛能果是有(永久)呢兩隻字的!
回復 支持 反對

跟國服 設255點潛能為上限
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

潛能真丹: 大家有無發覺粒真丹無(永久)呢兩隻字?!

GameOne 答你可以任食,但有無人有問過GameOne 呢個活 ...
發表意見 發表於 10-1-2012 07:51

you're the best
回復 支持 反對