打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 希望各位玩家可以對「潛能真丹」提供寶貴意見

終合黎講 個帖只不過係做下樣
回復 支持 反對

假設如果元寶店上架,2萬元1粒,我真係想見識下有幾多人會食
無份食丹既人一樣繼續係度眼紅人地
有份食既你又食得幾多?10粒要成20萬元,相等於6000HKD
同女朋友出街買野同FD出街食野玩下仲好過投資係打機度
而且變相成隻game只是鬥多錢買丹食,打交既人玩耐左就覺得無意思
50萬血打50萬血,5石人有7石既血,打黎做咩?
唔打交既和平幫或生活人,對於抽蛋或潛能丹問題,對你地根本一d影響都無
回復 支持 反對

假設如果元寶店上架,2萬元1粒,我真係想見識下有幾多人會食
無份食丹既人一樣繼續係度眼紅人地
有份食既你又食得幾多?10粒要成20萬元,相等於6000HKD
同女朋友出街買野同FD出街食野玩下仲好過投資係打機度
而且變相成隻game只是鬥多錢買丹食,打交既人玩耐左就覺得無意思
50萬血打50萬血,5石人有7石既血,打黎做咩?
唔打交既和平幫或生活人,對於抽蛋或潛能丹問題,對你地根本一d影響都無
回復 支持 反對

最近我地收到好多玩家反映指「潛能真丹」對於遊戲既影響問題,而我地亦已經同開發商傾緊點樣令遊戲既平 ...
長政 發表於 30-12-2011 17:46

請努力吧...............無話可說了        一出呢粒野       少左好多玩家玩
回復 支持 反對

16號都過埋 都唔知gameone係咪真心收集意見定係做樣 過左咁耐都冇補救過
回復 支持 反對

佢一日唔改返上限  我都唔會再入點  亦都唔會唔玩   我會唔入點地玩到佢汁笠   不過都唔會好長   天龍離汁既日子不遠了
回復 支持 反對

呢次只不過係一個玩家流失既近因
係呢次事件之前 已經有唔少既玩家離開
我認為 gameone 遲遲唔出新活動 新版本等等既新野黎吸引番玩家 都係一個問題
就好似我咁 我等gameone 出第2章/第2個資料片 既新稱號系統 已經好耐喇 等到我已經放棄左天龍
我對佢己經冇任何期望
gameone 你睇見咁多玩家既流失 亦唔早早向原廠反映 檢討 等到問題惡化先至補獲 有用咩 唔通已經賣左ac既會重玩...
出轉蛋其實已經破壞左天龍既平衡....
請gameone 好好咁檢討 真係去補獲 盡量補 唔好得個講... 唔好令更多人失去對天龍既期望
同時 大陸原廠亦面臨玩家流失既問題 我希望原廠能多注意玩家既想法 注意玩家對經脈系統同龍紋進一步破壞天龍平衡既想法

呢個貼真係會比大陸原廠睇??

書面語版...
這一次只不過是一個玩家流失的近因
在這次事件之前 已經有不少的玩家離開
我認為 gameone 一直不推出新活動 新版本等等的新東西來吸引玩家重玩 這都是一個問題
就像我一樣 我等gameone 出第2章/第2個資料片 的新稱號系統 已經好耐了 等到我已經放棄天龍
我對天龍已經沒有任何期望
gameone 你眼見那麼多的玩家的流失 也不早早向原廠反映 檢討 等到問題惡化才至補救 有用嗎 難道已經賣了帳號的會重玩...
出轉蛋其實已經破壞了天龍的平衡....
請gameone 好好的檢討 真的去補救 盡量補 不要只有說... 不要令更多人失去對天龍既期望
同時 大陸原廠亦面臨玩家流失的問題 我希望原廠能多注意玩家的想法 注意玩家對經脈系統和龍紋進一步破壞天龍平衡的想法
回復 支持 反對

再唔做野
全天龍已放棄玩家得閒上 維基 yahoo知識 高登  二千分 香港討論區 uwant 等各大渠道唱衰gameone
回復 支持 反對

e位官方人員...開完個post後就冇再on過了...
回復 支持 反對

回復 21# 溫鑑良

回水..你就想..你當gameone傻ga
回復 支持 反對